Om mig

Therese Svensson

 

Jag bor på höglandet i Småland, närmare bestämt i Nässjö. Där jag även jobbar som kart- och mätningsingenjör på kommunen. På fritiden blir det promenader och hundträning, samt startar på några prov per år. Numera mestadels jaktträning då det helt klart är det roligaste som finns. Tidigare höll jag även på med både lydnad, spår och rapport också och tävlade på ganska hög nivå men tiden räcker ju inte till allt tyvärr så det gäller att prioritera.

Mina största intressen har alltid varit djur och natur. Jag lägger många timmar i veckan på hunderiet. Är både agility- och allmänlydnadsinstruktör inom SBK. Dock håller jag inte några kurser just nu då det tar så mycket tid som jag hellre vill lägga på mina egna hundar. Jag har dessutom gått uppfödarutbildning inom SKK samt endel mentalkurser inom brukshundklubben.

Jag har även jägarexamen och har varit ute lite sparsamt än så länge på jakter men jag hoppas att det kommer bli mer av i framtiden. Jag har inga egna marker ännu så jag är med och gästjagar där jag kommer åt.

Det här med uppfödning är det roligaste jag någonsin har gjort. Det är med stor glädje och engagemang som jag åtagit med detta ansvaret. Jag längtar med spänning till att få följa valpköparnas resa genom hundlivet och att få uppleva att fler underbara valpar får se dagens ljus.

© Amoravis.se • Therese Svensson • therese@amoravis.se • 073-5343185

Kennel Amoravis